Κεντρική Γ' Εθνική Απόλλων Καλαμαριάς: Ενισχύθηκε με Πανούδη

Απόλλων Καλαμαριάς: Ενισχύθηκε με Πανούδη

Γ' Εθνική

Ο Απόλλων Καλαμαριάς ανακοίνωσε την ενίσχυσή του για την υπόλοιπη φετινή σεζόν αλλά και για το μέλλον, με την απόκτηση του Νίκου Πανούδη. Ο νεαρός που αγωνιζόταν στο εφηβικό τμήμα του Άρη, θα ενισχύσει το αντίστοιχο τμήμα της νέας του ομάδας, ενώ θα δώσει βοήθειες και στο ανδρικό τμήμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σχετικη ανακοίνωση:

Μεταγραφική ενίσχυση με παρόν αλλά και μέλλον για την ομάδα μας με την ένταξη του Νίκου Πανούδη από το εφηβικό του Άρη . Ο Νίκος γεννημένος στις 5.8.2004 έχει ύψος 2,00 μ και παίζει στην θέση τέσσερα . Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ασβεστοχωρίου , στην συνέχεια αγωνίσθηκε για μία χρονιά στην HOOP , στον Άρη παιδικό και εφηβικό .

Το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της ΚΑΕ Άρης . Θα είναι ενεργό μέλος της ανδρικής μας ομάδας αλλά θα ενισχύσει και την ομάδα εφήβων . Νίκο καλωσόρισες !!

Η Διοίκηση και οι Υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Α.Σ. Άρης για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Νίκου Πανούδη στην ομάδα μας .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…