Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αποκλειστικό: Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο Ιωνικός

Αποκλειστικό: Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο Ιωνικός

Ιωνικός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket.gr, ο Ιωνικός, πάει για το… μεγάλο «μπαμ». Συγκεκριμένα, η ομάδα της Νίκαιας ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα γκαρντ από τη G-League.

Ο αθλητής, ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα (αν δεν είναι ήδη εδώ) και θα περάσει ιατρικές εξετάσεις. Είναι έτοιμος να προσφέρει ΆΜΕΣΑ στους Νικαιώτες. Έτσι, όπως είναι κατανοητό, η ομάδα έχει εισέλθει εδώ και καιρό σε περίοδο αλλαγών, με βασικό στόχο την έγκαιρη παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια της Basket League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού, μαζί με του Κίνγκσλεϊ Μόουζες που είναι έτοιμος και τον Λάνγκφορντ που αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί, θα οδηγήσουν την ομάδα μετά και την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ότι ο Ιωνικός, είναι μια ομάδα με σταθερές βάσεις. Ξεπέρασε με επιτυχία τους κλυδωνισμούς του προηγούμενου διαστήματος. Έτσι, με νέες προσθήκες σε διοικητικές θέσεις κλειδιά, αλλά και εμπλουτισμό του ρόστερ, στη Νίκαια είναι έτοιμοι βαδίσουν σε σωστή πορεία και το 2022.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…