Κεντρική Β' Εθνική Αποκλειστικό: Η νέα ομάδα του Γιάννη Γκαγκαλούδη

Αποκλειστικό: Η νέα ομάδα του Γιάννη Γκαγκαλούδη

Γκαγκαλούδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ebasket.gr, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Πριν από λίγες μέρες ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής και και το Μαρούσι έλυσαν την συνεργασία τους, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να γνωστοποιεί την είδηση μέσω ανακοίνωσης.

Ο 44χρονος γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους όπως ενημέρωσε και ο ίδιος μέσα απο μία ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Γιάννη Γκαγκαλούδη:

«Όπως διαβάσατε για λόγους προσωπικούς εκτός μπάσκετ αποφάσισα να σταματήσω από το αγαπημένο μου Μαρούσι… Η υγεία μου είναι μία χαρά. Πρέπει να ηρεμήσω λίγο καιρό και μετά να δω ακριβώς τι θα αποφασίσω. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους για τα 3 υπέροχα χρόνια και πραγματικά εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που γίνεται θα συνεχιστεί πιο δυνατά. Το να μιλήσω κι άλλο για το Μαρούσι είναι περιττό, γιατί όλοι γνωρίζετε την αγάπη μου για τον σύλλογο. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά έπρεπε».

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας όμως φαίνεται να βρήκε ο ίδιος,  όντας κοντά στο να συμφωνήσει με τον Έσπερο Καλλιθέας, και να ενισχύσει την ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Γκαγκαλούδης είναι και προπονητής των Παμπαίδων Β’ (2006) στην ομάδα της Καλλιθέας οπότε οι σχέσεις του με την ομάδα είναι πολύ φιλικές.

Το μόνο που απομένει για να κλείσει αυτή η συμφωνία είναι οι τυπικές διαδικασίες από την ομάδα και τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Ο Γκαγκαλούδης φορούσε την φανέλα του Αμαρουσίου από το 2019. Την φετινή σεζόν μέτρησε 18.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …