Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Απαράδεκτη δήλωση από τον Στέφανο Μάνο για την Αττική Οδό: «Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν 2.000 ευρώ»

Απαράδεκτη δήλωση από τον Στέφανο Μάνο για την Αττική Οδό: «Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν 2.000 ευρώ»

φιάσκο

Σε μια απαράδεκτη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, σχετικά με τους εγκλωβισμένους πολίτες στην Αττική Οδό.

Σε δηλώσεις που προκαλούν και θα προκαλέσουν πολλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις προχώρησε ο Στέφανος Μάνος υποστηρίζοντας ότι αντί για αποζημίωση, οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό θα έπρεπε να πληρώσουν.

«Υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία. Σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Δείτε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Αμερική όπου είχαμε αντίστοιχους εγκλωβισμένους», ανέφερε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μιλώντας στην Ερτ.

«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μάνος

«Δεν μπορούσε η Αττική Οδός να απαγορεύσει την κυκλοφορία φορτηγών, όφειλε να ζητήσει την άδεια από το υπουργείο», σχολίασε ο Στέφανος Μάνος.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…