Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα, μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα, μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»

Ανθνή

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τη δική της περιπέτεια με την κακοκαιρία “Ελπίς” η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το σπίτι της είναι χωρίς ρεύμα 60 ώρες, με την ίδια να αναγκάζεται να μπαίνει στο αυτοκίνητό της προκειμένου να φορτίσει το κινητό της τηλέφωνο για να μπορεί να κρατά επαφή με τον έξω κόσμο.

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση. Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποια επαφή με τον έξω κόσμο γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. Αυτή είναι η τέταρτη μέρα. Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό για να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη στη Super Κατερίνα.

«Έχει πέσει απέναντι ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά.  Χθες τα ξημερώματα πήγε σε ξενοδοχείο γιατί πήρα στη ΔΕΔΗΕ  και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα. Τους παρακάλεσα με όση ευγένεια μου έχει απομείνει να μην μας ξεχάσουν. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι αν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι…» ανέφερε στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη.

Πηγή: Tlife

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Παραμένουν μειωμένα τα κρούσματα: Η ανακοίνωση ΕΟΔΥ για νεκρούς και διασωληνωμένους

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νό…