Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι δίπλα στην Ιωάννα»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι δίπλα στην Ιωάννα»

DD62BF28 2C82 45F8 8721 2C10B5B93CBF

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ρωτήθηκε σχετικά για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, η οποία βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και μέρα με τη μέρα διάφορες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της συντρόφου του και τη στηρίζει σε κάθε απόφασή της.

Η εβδομάδα αυτή ήταν περίεργη και δύσκολη γι’ όλη την Ελλάδα αλλά και για τις οικογένειες που τα ζουν όλα αυτά. Δεν είμαι ευάλωτος, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ιωάννα είναι η κοπέλα μου και η κάθε Ιωάννα να ήταν στη θέση της πρέπει επιτέλους ως άνδρες να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας και με έναν διαφορετικό τρόπο. Και μια συγγνώμη αρκεί και να κάνουμε ένα βήμα πίσω… Όχι μόνο να βγαίνουμε με θυμό και τσαμπουκά και να το παίζουμε θιγμένοι. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις πράξεις που κάνουμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχετικά με την υπόθεση της συντρόφου του.

Όπως αναφέρει το Faysbook.gr απατώντας  στην ερώτηση, αν συμβουλεύει την Ιωάννα Τούνη σχετικά με τη διαμάχη της, ο ίδιος ανέφερε: «Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, το θέμα το έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, εμείς δεν είμαστε δικαστές. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μου στέλνει καλά μηνύματα. Δεν είμαι δίπλα στην Ιωάννα γιατί πρέπει να το κάνω… Αυτό που περνάει η Ιωάννα Τούνη είναι μια δύσκολη και λεπτή κατάσταση, εγώ δεν γνωρίζω, ούτε εκείνη γνωρίζει, οπότε εμπιστευόμαστε τους ειδικούς. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη γι’ όσα συμβαίνουν, πιστεύω και στη δικαιοσύνη του Θεού»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…