Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει» [vid]
NBA

Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει» [vid]

giannis 1 1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε στην αναμέτρηση των Μπακς κόντρα στους Πίστονς αλλά η ομάδα του ηττήθηκε. Το double – double του Έλληνα σταρ και οι 31 πόντοι που πέτυχε δεν ήταν αρκετά για τη νίκη.

Μετά το τέλος του ματς ο Αντετοκούνμπο μίλησε για την αστοχία των «ελαφιών». Σε αυτό το ματς οι Μπακς είχαν μόλις 11/46 τρίποντα και ο «Greek Freak» επισήμαε:

«Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Να βάλουμε πάγο, να κάνουμε ένα ντους, να φάμε καλά, να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια ώστε να βάλουμε τα σουτ την άλλη φορά. Θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα μπουν. Και είναι ΟΚ αυτό. Από τη στιγμή που θα κάνεις σωστά το play, αυτό έχει σημασία. Μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις για το αν θα ευστοχήσεις. Όμως το σουτ πρέπει να είναι καλό… πρέπει να γίνουμε καλύτεροι»

Εκθείασε, βέβαια και τη παρουσία των Μάθιους, Χόλιντεϊ, Χιλ: «Είναι σπουδαίο να τους έχεις μαζί στο παρκέ. Όλοι κινούν τα πόδια τους, μαρκάρουν στα pick n roll, μπορούμε να παίζουμε με αλλαγές στην άμυνα, ενώ στην επίθεση ανοίγουν το γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…