Κεντρική Γυναίκες Βιντσιλαίου: Συμφώνησε με την τουρκική Ελαζίγκ

Βιντσιλαίου: Συμφώνησε με την τουρκική Ελαζίγκ

Βιντσιλαίου ομάδα

Η Αγγελική Βιντσιλαίου πριν λίγο καιρό αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα την ελευθέρας της στο χέρι. Οι δυο πλευρές έλυσαν αρμονικά τη συνεργασία τους, με την Ελένη Καπογιάννη να είναι σε αναζήτηση κάλυψης του κενού της.

Η Ελληνίδα άσος συμφώνησε με την Elazig και θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ομάδας στην Α1 γυναικών της Τουρκίας. Μια μεταγραφή ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα της γειτονικής χώρας, καθώς η Βιντσιλαίου αν και  είναι μόνο 23 ετών, έχει εμπειρία από τη σουηδική λίγκα και την A3 Umea στην οποία έχει αγωνιστεί.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κατέγραψε 6 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Eurocup γυναικών. Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σημείωσε 1.7 πόντους, 0.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.3 κλεψίματα.

Από ότι φαίνεται η δυναμική νεαρή γκαρντ, βρήκε το ρόλο που ήθελε, καθώς στον ΠΑΟ, αν και είχε πολύ καλές εμφανίσεις δεν κατάφερε να παίζει πάνω από 11′ κατά μέσον όρο. Αυτή τη στιγμή η Elazig παλεύει για τη σωτηρία της, έχοντας ρεκόρ 1 νίκης και 8 ηττών στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…