Κεντρική Β' Εθνική Τσιπίδης: «Ο έλεγχος των ριμπάουντ θα κρίνει τον νικητή»

Τσιπίδης: «Ο έλεγχος των ριμπάουντ θα κρίνει τον νικητή»

Τσιπίδης

Ο Μανδραϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Κώστας Τσιπίδης, μίλησε στη σελίδα της ομάδας για το ντέρμπι με τη Μεγαρίδα αλλά και για το ματς με τους κρητικούς.

«Όσον αφορά στο ματς με τη ΝΕΜ, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Προβληματισμένοι μεν για το κακό ξεκίνημα του 1ου δεκαλεπτου (23-6) που εκεί κρίθηκε το ματς, αλλά ικανοποιημένοι για την αντίδραση που βγάλαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Μέγαρα διαθέτουν ποιοτικότατους παίκτες, και όταν μια νέα ομάδα όπως ο Μανδραϊκός με πολύ μικρό Μ.Ο. ηλικίας διεκδικεί μέχρι το τελευταίο δίλεπτο τη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη συνέχεια. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό το δείχνουν και οι νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως το Φάληρο, ο Πανιώνιος, αλλά και τα Μελίσσια.

Όσο για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: «Το παιχνίδι της Κυριακής, με τον ΟΦΗ, είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των Μεγάρων. Θέλουμε να κερδίσουμε γιατί τέτοιες νίκες είναι σημαντικότερες από μια νίκη εκτός προγράμματος απέναντι στους πρώτους, πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι κοινός. Η συντομότερη, το δυνατόν, παραμονή στην κατηγορία. Τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι αρχικά η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και η πίστη στο πλάνο της ομάδας και φυσικά τα ριμπάουντ. Εάν ελεγξουμε μέχρι και το τελευταίο “σκουπίδι”, πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…