Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τολιόπουλος: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη νίκη που θέλουμε τόσο πολύ»

Τολιόπουλος: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για τη νίκη που θέλουμε τόσο πολύ»

ΠΑΟΚ Τολιόπουλος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως ήταν ένας απο τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν κορονοϊό  και επιπλέον μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στο παρκέ και την μικρή προετοιμασία για το αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ιγκοκέα για το Basketball Champions League.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σε κανέναν δεν κάνει καλό μια τέτοια διακοπή γιατί στο σπίτι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής στο γήπεδο και χαίρομαι πολύ που προετοιμαζόμαστε για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι» σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο Τολιόπουλος για την επιστροφή του και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε σε  αυτό το μικρό χρονικό διάστημα απέναντι σε μια πολύ ικανή ομάδα , που κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει μία τόσο καλή πορεία. Να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε τόσο πολύ και μαζί το πλεονέκτημα της 2ης θέσης για τα play-in.

Να μπαίνεις ξανά μετά από 2-3 εβδομάδες είναι λίγο δύσκολο αλλά επειδή οι περισσότεροι από εμάς το περάσαμε ήπια πιστεύω ότι θα βρούμε τα πατήματά μας. Ελπίζω το 2022 να μην υπάρχει αυτό το μεγάλο πρόβλημα (σ.σ. κορωνοϊός) και να γυρίσει ο κόσμος ξανά στα γήπεδα μετά από αυτές τις 15 μέρες. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας στηρίξει στο ματς με την Ιγκοκέα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…