Κεντρική Β' Εθνική Το βίντεο της Ένωσης Ιλίου με τις «ακατάλληλες» σκηνές

Το βίντεο της Ένωσης Ιλίου με τις «ακατάλληλες» σκηνές

Ιλίου

Η Ένωση Ιλίου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Γι αυτό, το λόγο προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, καθώς δημοσιοποίησε και video με τις «ακατάλληλες» σκηνές, όπως αναφέρει.

Με την ανακοίνωση της, ζητά από την ΚΕΔ την εξαίρεση και την τιμωρία της διαιτητικής τριάδας (Αναστασίου – Ορφανός – Λαζόγκα). Επίσης, αναφέρεται στον κίνδυνο να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Πανούλιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου καταθέτει με στοιχείο το βίντεο της αναμέτρησης, τα γεγονότα που μας οδηγούν στην έγγραφη διαμαρτυρία μας σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις της τριάδας (Αναστασίου – Ορφανού – Λαζόγκα) της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Εθνικής Ανδρών, ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Πανελευσινιακό στο Κλειστό της Ελευσίνας την Τετάρτη 22/12.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο, υπάρχει μόνο ένα μέρος από τις αποφάσεις -λάθη των διαιτητών που έκριναν την αναμέτρηση και οδήγησαν σε αλλοίωση του αποτελέσματος. Υπάρχουν ακόμη περισσότερα, αλλά θα ήταν ταινία μεγάλου μήκους.

Πέραν αυτού θα παρακολουθήσετε το πως ο προπονητής μας κύριος Τάκης Πανούλιας αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές, δίχως να καταφερθεί εναντίον των διαιτητών, όπως ανέφεραν, αφού στην πρώτη τεχνική ποινή απευθύνεται προς τον αθλητή μας Ευάγγελο Γεροκώστα για το λάθος του να κλωτσήσει την μπάλα (ορθώς ο αθλητής μας δέχεται τεχνική ποινή), ενώ στην δεύτερη τεχνική ποινή απλώς βρίσκεται ακίνητος στην περιοχή αρμοδιότητας του στον πάγκο της ομάδας μας.

Ο προπονητής μας πιθανότατα αντιμετωπίζει την κλήση του από τον αθλητικό δικαστή, ώστε να του οριστεί ποινή, κάτι που απευχόμαστε καθώς όπως φαίνεται και από το βίντεο ουδέποτε καταφέρθηκε εναντίον των διαιτητών. Θα το αντιμετωπίσουμε όμως σε μεταγενέστερο χρόνο εφόσον κληθεί σε απολογία.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι παραπάνω, αρκεί το βίντεο. Όσο για το πως μπορεί να εξανεμιστεί μια διαφορά 12-15-21 πόντων σε ένα δεκάλεπτο είναι απλό, όταν σου έχουν βγάλει εκτός τους δύο βασικούς σε θέσεις 4-5,όταν το βασικό σου 5αρι έχει αγωνιστεί μόλις 15 λεπτά, όταν με τα λάθη και τις τεχνικές ποινές των διαιτητών έχουν μοιράσει 14 πόντους σε τρεις φάσεις στην τελευταία περίοδο στην αντίπαλο ομάδα, όταν τα δικά σου λάθη των παικτών είναι λιγότερα έναντι των διαιτητικών στα τελευταία 8 λεπτά της αναμέτρησης.

Ζητάμε λοιπόν από την ΚΕΔ να εξαιρεθούν από τις αναμετρήσεις της ομάδας μας οι τρεις διαιτητές (Αναστασίου – Ορφανός – Λαζόγκα) και ευχόμαστε να παρθεί η σωστή απόφαση τόσο για την τιμωρία τους, όσο και για την μη τιμωρία του προπονητή μας κυρίου Τάκη Πανούλια, καθώς ουδέποτε καταφέρθηκε εναντίον των τριών διαιτητών.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια πολλά και να έχουμε ένα νέο έτος με υγεία σε όλους».

http://https://www.youtube.com/watch?v=uTQj3bz1ARc&ab_channel=%CE%91%CE%9F%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97%CE%99%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%A5

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…