Κεντρική Ψαγμένα Τακιανός: «Η Λάρισα χρειάζεται μια υπέρβαση»

Τακιανός: «Η Λάρισα χρειάζεται μια υπέρβαση»

παίκτες

Η Λάρισα δεν «πόνεσε» από το σημερινό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς κάτι τέτοιο θεωρούνταν σχεδόν δεδομένο. Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Τακιανός, αμέσως μετά το ματς στάθηκε στη συνέχεια της φετινής σεζόν. Όπως είπε ο Έλληνας κόουτς, η ομάδα του χρειάζεται μια υπέρβαση. Τέλος έκανε ειδική αναφορά στους ξένους παίκτες των Θεσσαλών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Τακιανός:

Για την πορεία της Λάρισας και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Το σε ποια θέση βρίσκεται η ομάδα το ξέρουμε όλοι. Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση, το ξέρουμε. Μας ενδιαφέρει να χτίσουμε κάτι και να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά. Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε σωστά. Είχαμε ταχύτητα.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η κούραση, παίξαμε με τρεις ξένους, δεν είχαμε το ροτέισιον που έπρεπε για να αντέξουμε την ποιότητα και την ταχύτητα του Ολυμπιακού. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών μου.

Για τους ξένους της ομάδας: «Ο Μούντι είναι ο 4ος ξένος μας. Δικαιούμαστε μία αλλαγή στον Α’ Γύρο και τρεις στον Β’ Γύρο. Ψάχνουμε να βρούμε έναν ψηλό. Έχουμε μια λίστα που θα την εξετάσουμε, μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες θα αποφασίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…