Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σήμερα στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πού θα κριθεί η προφυλάκιση

Σήμερα στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πού θα κριθεί η προφυλάκιση

Παναγιωτόπουλος

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως αναφέρεται στα dnews. gr. Βρίσκεται κρατούμενος από την παραμονή των Χριστουγέννων (Παρασκευή 24/12).

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει στον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη.

Οι παράγοντες που θα κρίνουν την προφυλάκιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ για την απολογία του παρουσιαστή τόνισε ότι «αν κριθεί ύποπτος φυγής, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

«Εισαγγελέας και ανακριτής τη Δευτέρα θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει του εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας μιλώντας στο OPEN.

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι «έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site.

Όσον αφορά τη δεύτερη καταγγέλλουσα, είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο, τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα, ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί» κατέληξε ο δικηγόρος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…