Κεντρική Basket League Σερέλης: «Είμαι Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μου»

Σερέλης: «Είμαι Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μου»

Σερέλης τον

Ικανοποιημένος παρά την ήττα του Λαυρίου φάνηκε στις δηλώσεις του  ο Χρήστος Σερέλης, με τον τεχνικό του να δίνει βάση στις αποδόσεις των παικτών του.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου στην ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Αυτή την στιγμή έχουμε 4 ξένους αλλά επίκειται να έρθει και ένα 5ος. Έχει έρθει δηλαδή και πιστεύω ό,τι θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε αρκετά καλούς Έλληνες, νέους και έμπειρους. Νομίζω ό,τι η ομάδα δείχνει ό,τι παίζει αρκετά καλά απέναντι σε Παναθηναϊκό και Προμηθέα κι ας χάσαμε, ήμασταν αρκετά καλοί. Ο Ουίλιαμς βρίσκεται πολύ λίγες μέρες στην ομάδα. Είναι κάποιο σουτ που παίρνει και κάποια στιγμή θα τα βάλει. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και είμαι σίγουρος ό,τι στην πορεία θα τα πάει καλύτερα».

Για τα επόμενα ματς με Ντιζόν και Ηρακλή: «Οι εμφανίσεις δείχνουν ό,τι είμαστε σε καλό δρόμο, Ό,τι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και με την Ντιζόν, που είναι έν απάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν σίγουρα μία επιπλέον επιβάρυνση για εμάς, αλλά και το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, που είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας που πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη και στα δύο ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…