Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ρογκαβόπουλος: «Προσευχόμαστε για τον Γέλοβατς»

Ρογκαβόπουλος: «Προσευχόμαστε για τον Γέλοβατς»

Ρογκαβόπουλος

Ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της Basket League. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έγραψε σχετικά με το παιχνίδι, στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Όπως είπε ο νεαρός άσος του Προμηθέα, όλοι προσεύχονται για τον Στέφαν Γέλοβατς. Τέλος, όσον αφορά το παιχνίδι ο παίκτης της ομάδας του Ηλία Ζούρου, τόνισε ότι συνήθως τα παιχνίδια μετά τη διακοπή είναι δύσκολα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος

«Καλησπέρα σε όλους

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων λόγω Εθνικών ομάδων, το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Πάντα ανυπομονώ για τους αγώνες, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και της Ευρώπης. Έχουμε μπροστά μας έναν καυτό Δεκέμβριο με πολύ μεγάλα παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα, να διατηρηθούμε σε τροχιά για ένα καλό πλασάρισμα στο Eurocup, ενώ στο τέλος του μήνα έχουμε και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, όπου θα κρίνει αν θα προκριθούμε στο Final Four.

Τα παιχνίδια μετά τη διακοπή πάντα είναι δύσκολα, καθώς μετά τους διεθνείς αγώνες με την Εθνική ομάδα, καλούμαστε να προσαρμοστούμε ξανά στην ελληνική πραγματικότητα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα και θέλουμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε πριν τη διακοπή και να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…