Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Ρίτας – Ολντενμπουργκ 71-69: Έβαλαν τις βολές και απέφυγαν το σοκ οι Λιθουανοί [vid]

Ρίτας – Ολντενμπουργκ 71-69: Έβαλαν τις βολές και απέφυγαν το σοκ οι Λιθουανοί [vid]

Ρίτας BCL

Σε ένα ματς-θρίλερ η Λιέτουβος Ρίτας απέφυγε το σοκ της ήττας σε νεκρό χρόνο. Συγκεκριμένα, η λιθουανική ομάδα, υποδέχθηκε την Όλντενμπουργκ στα πλαίσια του BCL. Οι δυο ομάδες ουσιαστικά είχαν από ένα ημίχρονο.

Έτσι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με  με 19-17 στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ωστόσο οι οικοδεσπότες έκαναν τη διαφορά προηγούμενοι με 41-33 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος τα η Όλντενμπουργκ θέλησε να αντιδράσει κι έτσι έφτασε το ματς στους 4 πόντους ( 52-48). Στη συνέχεια, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 57-51, οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να πιστεύουν στην ανατροπή.

Έτσι κατάφεραν  να είναι πάντα κοντά στο σκορ σε απόσταση περίπου 5 πόντων. Με την αναμέτρηση να βρίσκεται στο 70-63, οι φιλοξενούμενοι, πλησίασαν στο 70-69, κάνοντας ένα σερί 6-0, μέσα στη Λιθουανία. Ωστόσο η Ρίτας κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς με το ρολόι να δείχνει 12” πριν το τέλος, έκανε το 71-69. Στη συνέχεια ο Κλαρκ αστόχησε στο τρίποντο που θα έδινε τη νίκη στους φιλοξενούμενων κι έτσι η λιθουανική ομάδα πήρε τη μεγάλη νίκη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του Ρίτας-Όλντενμπουργκ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…