Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ 71-65: Χαλύβδινη «Βασίλισσα» δεν τη λυγά τίποτα

Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ 71-65: Χαλύβδινη «Βασίλισσα» δεν τη λυγά τίποτα

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ υποδέχθηκε την ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Η «βασίλισσα αποδείχθηκε «ατσάλινη», καθώς δε λύγισε από τον κορωνοϊό και πήρε τη νίκη με 71-65.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ρεάλ διατηρείται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 14-3. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ  έμεινε στάσιμη με 10 νίκες και 7 ήττες.

Κυρίαρχη από την αρχή η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας σε καλή μέρα τους Γκος και Ταβάρες, προηγήθηκε από την αρχή. Οι Ισπανοί κατάφεραν να ελγξουν το ρυθμό του αγώνα, με συνέπεια να προηγείται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 24-14.

Η ΤΣΣΚΑ αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Έτσι αποδίδοντας καλό μπάσκετ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι με τους Κλάιμπερν και Μιλουτίνοφ. Με τη λήξη του ημιχρόνου η ρωσική ομάδα κατάφερε να προηγείται με 40-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κατάφερε να έχει ισχνό προβάδισμα. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, με συνέπεια να περάσει μπροστά και να μην ξαναχάσει το προβάδισμα. Η τρίτη περιόδος βρήκε την ομάδα του Λάσο να έχει βραχεία κεφαλή με 56-55.

Στην τελική ευθεία, η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.  Από την άλλη η Ρεάλ παρέμεινε πιο ψύχραιμη, έχοντας τις λύσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη χάσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του αγώνα πατώντας ΕΔΩ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…