Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Πρόεδρε, μήπως υποβάθμισε το Κύπελλο η ΕΟΚ;

Πρόεδρε, μήπως υποβάθμισε το Κύπελλο η ΕΟΚ;

A2

Έχουμε συνηθίσει να αναφέρουμε το Κύπελλο ως τη δεύτερη σε ενδιαφέρον διοργάνωση. Καλό είναι να μην τη βλέπουμε έτσι. Τουλάχιστον να μην τη βλέπουν έτσι οι διοργανωτές. Είχαμε ανθρώπους στους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και της ΑΕΚ με το Περιστέρι. Ψάξαμε να βρούμε τους παρατηρητές διαιτησίας, στις εξέδρες των γηπέδων. Δεν τα καταφέραμε.

Μπορεί να μην ψάξαμε καλά. Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη. Μπορεί να ήταν και να μην τους είδαμε. Συμβαίνουν κι αυτά. Μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο; Μπορεί να έκαναν παρατήρηση από την τηλεόραση;

Στο πρωτάθλημα της Basket League τα «καθαρά» χρήματα που παίρνουν οι παρατηρητές διαιτησίας είναι 350 ευρώ. Κι αυτό έγινε καθ’ υπόδειξη της ΕΟΚ και μπράβο στον Βαγγέλη Λιόλιο και τους συνεργάτες του, που αναβάθμισαν τον θεσμό του παρατηρητή διαιτησίας. Χωρίς παρατήρηση οι διαιτητές θα είναι ανεξέλεγκτοι.

Δύο μέτρα, δύο σταθμά

Αν (λέμε αν) από τη μία «επιβάλλεται» να πηγαίνουν παρατηρητές στο γήπεδο και μάλιστα να παίρνουν ικανοποιητική αποζημίωση κι από την άλλη δεν πηγαίνουν στους αγώνες του Κυπέλλου, υπάρχει διγλωσσία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δηλαδή, να πληρώσει ο ΕΣΑΚΕ, αλλά να κάνουμε οικονομία στη δική μας διοργάνωση (Κύπελλο); Δεν πάει έτσι. Ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες, που έκριναν την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…