Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πολάκης: Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης με σκληρές εκφράσεις

Πολάκης: Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης με σκληρές εκφράσεις

Πολάκης

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε στη Βουλή ο Παύλος Πολάκη.

«Χρόνια πολλά και με την καινούργια χρονιά να έχουμε απαλλαγεί και από την Πανδημία και από την Μαξίμου ΑΕ», είπε χαρακτηριστικ΄ά ο κ. Παύλος Πολάκης και αναφερόμενος ειδικότερα στις ΜΕΘ, είπε ότι η κυβέρνηση πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

«Aπό τον Ιούλιο του 2019 μέχρι το Μάρτιο του 2020 δεν προσθέσατε κανένα κρεβάτι», είπε και διερωτήθηκε τι συνέβη με τη μελέτη Τσιόδρας- Λύτρα. «Ποιος την πήρε αυτή τη μελέτη; Ο Πίνατ (σ.σ. ο αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός) στο Μαξίμου;».

Σε ότι αφορά στην αναφορά του υπουργού Υγείας ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μην εργάζεται ανεμβολίαστος στο ΕΣΥ, είπε: «Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι θα απολύσετε αυτούς τους 6.500 υγειονομικούς; Να τους επαναφέρετε με δυο και τρία και τέσσερα τεστ την εβδομάδα. Θέλετε να νομιμοποιήσετε τις απολύσεις, και να έχετε ταυτοχρόνως και το φόβητρο», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Έρχεται η ανάσταση όπως είπε ο Σπίρτζης. Κυριακή κοντή γιορτή», κατέληξε ο Πολάκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…