Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ποιοι δικαιούνται αναρρωτική άδεια μετά από θετικό rapid test

Ποιοι δικαιούνται αναρρωτική άδεια μετά από θετικό rapid test

άδεια

Θα δικαιολογείται η απουσία από τη δουλειά για τους εμβολιασμένους εφόσον έχουν θετικό rapid test. Αυτό τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, όπως αναφέρεται στα dnews.gr.  Μοριακό τεστ θα απαιτείται για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Εντός της ημέρας αναμένεται υπουργική απόφαση που θα ορίζει ότι με θετικό rapid τεστ μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία από τη δουλειά, για εμβολιασμένα άτομα, δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Η κ. Γκάγκα προχώρησε σε διευκρινίσεις ως προς τις χθεσινές της δηλώσεις, που ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται η διενέργεια PCR μετά από θετικό rapid test εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος. Όπως σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, οι μη εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που πρέπει να υποβληθούν σε PCR μετά από θετικό rapid test, αφού το χρειάζονται για το πιστοποιητικό νόσησης.

«Το νοσοκομεία πιέζονται πολύ για τα δείγματα, οι εργαστηριακοί γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και ο κόσμος ταλαιπωρείται… Κανείς δεν αμφισβητεί τη θετικότητα του rapid», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Γκάγκα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…