Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πετρόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη για τον Στέφαν»

Πετρόπουλος: «Θέλουμε τη νίκη για τον Στέφαν»

Πετρόπουλος, ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε ότι είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς και θέλουν τη νίκη για να του την αφιερώσουν.

Αναλυτικά:

«Για τον Στέφαν και την ομάδα

Καλησπέρα σας,

Περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, όλοι μας στην ομάδα, με το χαμό του Στέφαν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ότι δεν θα ξανάρθει στα αποδυτήρια μέσα, να κάνει τις πλάκες του και να μοιράσει το χαμόγελό του.

Η ζωή όμως προχωράει, όπως και οι υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό θα ήθελε και ο Στέφαν να κάνουμε. Να προχωρήσουμε.

Αύριο, παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι στον Ηρακλή, που ψάχνει πάση θυσία τη νίκη, καθώς βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλοι γνωρίζουμε, ότι μέσα στο Ιβανώφειο παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και θα χρειαστεί καθαρό μυαλό, ώστε να μην παρασυρθούμε.

Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να έχουμε συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Δουλέψαμε τις τελευταίες ημέρες πάνω σε αυτά τα κομμάτια και θεωρώ, ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να πάρουμε τη νίκη. Για τον Στέφαν. Για την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …