Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Κίνητρο για περισσότερη δουλειά η παρουσία των «μικρών»

Περιστέρι: Κίνητρο για περισσότερη δουλειά η παρουσία των «μικρών»

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Μίλαν Τόμιτς, που κοουτσάρισε για πρώτη φορά το Περιστέρι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε τρεις «μικρούς», που προέρχονται απο την ακαδημία της ομάδας.

Κάτι που έφερε ιδιαίτερη χαρά στους ανθρώπους των ακαδημιών και όπως τονίζουν τους οδηγεί στο να δουλέψουν ακόμα περισσότερος με τους μικρούς αθλητές.

«Μόνο χαρά, υπερηφάνεια και ευθύνες για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια δημιούργησε στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου η απόφαση του Μίλαν Τόμιτς, να δώσει την ευκαιρία σε τρεις νεαρούς αθλητές του, τους Σταυρακόπουλο, Μανιά και Φύτρο, να αγωνιστούν με την φανέλα της ανδρικής ομάδας στη Basket League» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που συνεχίζει: 

«Ο ΓΣΠ στα 50 χρόνια ζωής του πορεύεται έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη σωστών ανθρώπων, καλών αθλητών και μεγάλων παικτών. Η επιλογή του κ. Τόμιτς, αποτελεί για εμάς και τα παιδιά των ακαδημιών το μεγάλο κίνητρο να προσπαθήσουμε με πιο πολλές δυνάμεις, να επανδρώσουμε την πρώτη ομάδα μας, με περισσότερους παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Λαρεντζάκη και Λεσόρ

 Πρόστιμο 20.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ σε Λεσόρ και Λαρεντζάκη για το επεισόδιο μετά από το Gam…