Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Πέφτει η αυλαία με το Παναθηναϊκός – Λαύριο

Πέφτει η αυλαία με το Παναθηναϊκός – Λαύριο

Παναθηναϊκός

Η 9η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λαύριο. Τζάμπολ στις 19:30, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες ήταν αυτές που αναμετρήθηκαν στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος. Εκεί, οι πράσινοι κατέκτησαν το πέμπτο τους σερί πρωτάθλημα με 3-1 νίκες. Οι «πράσινοι» μετρούν 6 διαδοχικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν με ανάλογο τρόπο, ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν έναντι του Ολυμπιακού μετά τη νίκη στο ΣΕΦ.

Στο αγωνιστικό μέρος, δεν θα αγωνιστούν για το «τριφύλλι» οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ. Βέβαια, ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται κοντά στο να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά του, κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι ο Νταρίλ Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αποψινό αγώνα. Στο αντίποδα, στο 4-4 βρίσκεται το Λαύριο, το οποίο μετρά 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…