Κεντρική Ηρακλής Παπαδάκης: «Συνέχεια στο καλό μομέντουμ»

Παπαδάκης: «Συνέχεια στο καλό μομέντουμ»

Ηρακλή Παπαδάκης

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει το Λαύριο στην τελευταία αγωνιστική για το 2021 και ο Κώστας Παπαδάκης γράφει στο blog του για τη θέληση να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Την περασμένη Τετάρτη, κόντρα στον Ιωνικό, ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του κι έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία θέλαμε πολύ.

Μπροστά μας πλέον το Λαύριο, σ’ έναν αγώνα, που θα γίνει στην έδρα του. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με Έλληνες και ξένους παίκτες, που διαθέτουν εμπειρία από την Basket League και τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια, γεγονός, το οποίο είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας .

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μομέντουμ, που έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση και να κλείσουμε τη χρόνια με θετικό πρόσημο, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς.

Κλείνοντας, μιας και δεν θα τα πούμε ξανά, μέχρι την αλλαγή του χρόνου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία αγάπη κι ευτυχία. Εύχομαι αυτές τις γιορτινές μέρες, να τις περάσουν όλοι δίπλα στους αγαπημένους τους.

Τα λέμε, με το καλό, το νέο έτος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…