Κεντρική Ηρακλής Παπαδάκης: «Πάντα δίπλα μας θα είναι ο Καρβέλας»

Παπαδάκης: «Πάντα δίπλα μας θα είναι ο Καρβέλας»

Παπαδάκης

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Κώστας Παπαδάκης, όπως είναι λογικό, στάθηκε και στην απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής στον Ηρακλή πριν φύγει από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ:

«Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε για μπάσκετ, θα ήθελα να αναφερθώ στον Δημήτρη Καρβέλα, τον οποίο γνώρισα στις μικρές Εθνικές ομάδες και δεν είναι πλέον μαζί μας. Ένας τρομερός άνθρωπος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα, με την υγεία του πολλά χρόνια, αλλά μέχρι και τις τελευταίες μέρες ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα μας και μας υποστήριζε με κάθε τρόπο. Είμαι σίγουρος, ότι το ίδιο θα κάνει κι από εκεί ψηλά, που βρίσκεται.

Στα καθαρά μπασκετικά, μετά από μια διακοπή δυο εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, με την οποία καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Λευκορωσία, σε ένα γεμάτο γήπεδο (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) και μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα, επιστρέφουμε στην κανονικότητα, με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό, στη Ρόδο.

Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλά δουλεμένη και σκληρή ομάδα, με έμπειρους Έλληνες και καλούς ξένους παίκτες, που παίζουν για το σύνολο και στις δυο πλευρές του παρκέ. Ο καθένας ξέρει το ρόλο του, πράγμα που τον κάνει πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του.

Όσον αφορά εμάς, δουλέψαμε πολύ στα “θέλω” και τη φιλοσοφία του coach Μέξα, αυτές τις δυο εβδομάδες, που είχαμε κενό κι έτσι θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής, στην οποία χρειάζεται συγκέντρωση 40 λεπτά και στις δυο πλευρές του παρκέ, αν θέλουμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Προσωπικά, στο νησί των Ιπποτών, έχω περάσει τρία χρόνια της ζωής μου και της αθλητικής μου καριέρας, με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα ανθρώπους, τους οποίους έχω μέσα στην καρδιά μου κι έκανα φιλίες ζωής . Όλα αυτά όμως μένουν στην άκρη, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι και θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς».

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…