Κεντρική Ηρακλής Παπαδάκης: «Ενέργεια και πλάνο»

Παπαδάκης: «Ενέργεια και πλάνο»

Παπαδάκης

Ο Ηρακλής κοντράρεται με την ΑΕΚ για την Basket League. Ο παίκτης του Γηραιού, Κώστας Παπαδάκης, σημείωσε ότι πρέπει να βγάλουν ενέργεια και να μείνουν πιστοί στο πλάνο τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη βδομάδα, σε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Κολοσσού, δεν καταφέραμε να παρουσιάσουμε την εικόνα, που θέλουμε και ήρθε ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς.

Μπροστά μας πλέον, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ, στο γήπεδό μας. Μια ομάδα, με έμπειρους παίκτες, σε όλες τις θέσεις, που επιλέγει πολλά τρικ σε άμυνα κι επίθεση και η οποία είναι πολύ επικίνδυνη, αν την αφήσεις να βρει ρυθμό.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ, εφαρμόζοντας το πλάνο του προπονητή μας και με τη βοήθεια και την ώθηση του κόσμου μας, να είμαστε εμείς η ομάδα, που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα .

Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια του Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να την κερδίσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…