Κεντρική Ηρακλής Παπαδάκης: «Να χτυπήσουμε κάθε αδυναμία του Ιωνικού»

Παπαδάκης: «Να χτυπήσουμε κάθε αδυναμία του Ιωνικού»

Παπαδάκης

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο τον Ιωνικό στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Νίκαιας. Ο Κώστας Παπαδάκης γνωρίζει τα σημεία που θα πρέπει να χτυπήσει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Το περασμένο Σάββατο, καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη για μας, εναντίον της ΑΕΚ, που μας δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό, στην έδρα μας. Μια ομάδα, που αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της και πας στο ρυθμό της, είναι πολύ επικίνδυνη, όπως φαίνεται και από τη νίκη της στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στο Περιστέρι.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή στο πλάνο μας και να ‘χτυπήσουμε’ κάθε αδυναμία του Ιωνικού σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Δυστυχώς για εμάς, δεν θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας, που δημιουργεί πάντα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Basket League: Την Παρασκευή το ΠΑΟ – Προμηθέας

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε …