Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Στην αποστολή του ντέρμπι οι Γκρίφιν και Γιάνκοβιτς

ΠΑΟΚ: Στην αποστολή του ντέρμπι οι Γκρίφιν και Γιάνκοβιτς

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως ενημερώνει επίσημα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ , τόσο ο Μάλκολμ Γκρίφιν, όσο και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα συμμετάσχουν στην αποστολή του Ντέρμπι με τον Άρη. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι», οι δυο παίκτες θα τεθούν στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη, αν και δεν έχουν αναρρώσει πλήρως.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη, με την προπόνηση που έγινε σήμερα στο PAOK Sports Arena και περιμένει, ένα μεγάλο παιχνίδι το βράδυ του Σαββάτου (11/12, 20:00).

Θα είναι το πρώτο ΠΑΟΚ – Άρης μετά από δύο σχεδόν χρόνια με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο κι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Και για τα προβλήματα της ομάδας, καθώς μπορεί Βλάντο Γιάνκοβιτς και Malcolm Griffin να συμμετείχαν σε μέρος της σημερινής προπόνησης, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι, αλλά και για το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco θα ζήσουν για πρώτη φορά με κόσμο ένα τέτοιο παιχνίδι και στα ασπρόμαυρα…

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα, τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι την ιδιαιτερότητα του οποίου την γνωρίζουμε και την καταλαβαίνουμε όλοι. Προσπαθήσαμε αυτές τις δύο ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας να διαχειριστούμε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Από τη μία μεριά τα ταξίδια που είχαμε, την κούραση και τους τραυματίες μας και από την άλλη να προετοιμάσουμε το μυαλό μας κυρίως πνευματικά, δίνοντας στους παίκτες τις πληροφορίες για αυτά που προσπαθεί να κάνει στο γήπεδο ο αντίπαλος και τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε ώστε να τα αντιμετωπίσουμε.

Θεωρώ ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή δουλειά στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας. Τα δύο παιδιά που ήταν τραυματίες μπήκαν σε κομμάτι της τελευταίας προπόνησης. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι σίγουρα αυτός που θα θέλαμε, αλλά είναι δύο έμπειρα παιδιά που θα μπουν στην δωδεκάδα. Είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και πνευματικά για αυτό το σημαντικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν μία μεγάλη γιορτή. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, περιμένουμε το κοινό μας και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε την καλύτερη εικόνα για να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…