Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Με γεμάτο ιατρικό δελτίο η προπόνηση [2/12]

ΠΑΟΚ: Με γεμάτο ιατρικό δελτίο η προπόνηση [2/12]

ΠΑΟΚ

Νέα προβλήματα τραυματισμών ταλανίζουν τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η προπόνηση της Πέμπτης 2/12, έκρυβε ένα απρόοπτο με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να μπαίνει στα πιτς.

Όπως ενημερώνει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά, υπεβλήθη σε εξετάσεις και διεγνώσθη με θλάση στο γασοτρκνήμιο. Ο Γιάνκοβιτς ξεκινά αποθεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την επόμενη βδομάδα. Τέλος, ο Νίκος Καμαριανός δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων στην Πάτρα, συνεχίζεται. Τα προβλήματα δυστυχώς δεν έλειψαν ούτε σήμερα. Βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με τον κόουτς Λυκογιάννη να έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο 31χρονος φόργουορντ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Καμαριανός δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Η κατάσταση του Malcolm Griffin παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ακόμη έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Josh Carter υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση οσφυϊκής διστεκτομής από τον νευροχειρούργο κ.Νάσο Κοντόπουλο και τον γιατρό της ομάδας μας κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Τις επόμενες ημέρες ο Josh Carter θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο μετεγχειρητικής αποκατάστασης.

Το πρωί της Παρασκευής (3/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πάτρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…