Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League ΠΑΟΚ – Ιγκοκέα 64-75: Κατάρρευση και ήττα

ΠΑΟΚ – Ιγκοκέα 64-75: Κατάρρευση και ήττα

vasilis toliopoulos paok igokea

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ιγκοκέα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 75-64. Ο Δικέφαλος του Βορρά από τα μέσα της τρίτης περιόδου κατέρρευσε, βρέθηκε να χάνει με διαφορές άνω των 20 πόντων και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο σκορ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μ΄αυτήν την ήττα έχασε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play in του Basketball Champions League.

ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 4-0, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους (4-4). Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να έχει καλό πρόσωπο και μπόρεσε να ανακτήσει τα ηνία του σκορ (9-4). Ο Στεφάν έκανε μεγάλη ζημιά στους γηπεδούχους και με 8 πόντους έκανε την ανατροπή για την Ιγκοκέα (11-13). Οι εναλλαγές στο σκορ συνεχίστηκαν, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ 18-17 υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά.

To ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. ΠΑΟΚ και Ιγκοκέα εναλλάσσονταν στο σκορ, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει (23-23). Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε ένα μικρό κενό διάστημα, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται και να προηγούνται με 36-30. H ομάδα του Άρη Λυκογιάννη δεν άφησε τους αντιπάλους της να ξεφύγουν και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο σε απόσταση ενός πόντου (37-38).

Η Ιγκοκέα διατήρησε τα ηνία του σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν της επέτρεπε να ξεφύγει στο σκορ (42-47). Η ομάδα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη συνέχισε να έχει τον έλεγχο και μάλιστα για πρώτη φορά προηγήθηκε με διψήφια διαφορά (45-56). Oι παίκτες των γηπεδούχων έπαθαν καθίζηση στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου, με αποτέλεσμα να χάσουν την επαφή με το σκορ (45-61).

ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα και η διαφορά εκτοξεύτηκε ακόμη και πάνω από τους 20 πόντους (48-70). Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι. Η Ιγκοκέα διατήρησε τα ηνία του σκορ και πανηγύρισε τελικά τη νίκη με 75-64.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-38, 45-61, 64-75
ΠΑΟΚ (Λυκογιάννης): Καμπερίδης Μ., Λαβ 20(2), Μάντζαρης 7(1), Ογκμπέντε 3, Ρούμογλου, ΝτιΛέο 7(7ριμπ.), Γιάνκοβιτς 8(7ριμπ.), Τζόουνς 9, Καμαριανός, Καμπερίδης Γ. 6(2), Τολιόπουλος 4
Ιγκοκέα (Μπάγιτς): Ίλιτς 6(8ριμπ.), Τζοσίλο 5(1), Ρόμπινσον 10(2), Σταρκς 10, Στέφενς 19(1), Ντέλαλιτς, Φούντιτς 5, Πάβλοβιτς, Ραντάνοφ 2, Τάλιτς 7(2), Τανάσκοβιτς 5, Ουόλερ 6(2)

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…