Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Δώρα και χαμόγελα στο «Χαμόγελο του παιδιού»

ΠΑΟΚ: Δώρα και χαμόγελα στο «Χαμόγελο του παιδιού»

ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ταλαιπωρείται απο κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να μοιράζει χαμόγελα. Αντιπροσωπεία με όσους έχουν απομείνει υγιείς, βρέθηκε στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»  όπου μοίρασε δώρα.

Μπορεί να είμαστε λίγοι αυτές τις ημέρες, να μην μπορούμε ουσιαστικά ακόμη να κάνουμε κανονική προπόνηση, αλλά αυτό ήταν κάτι που μπορούσαμε και έπρεπε να το κάνουμε και το κάναμε με πολλή χαρά. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, το Βαγγέλη Μάντζαρη και τον προπονητή Στάθη Νεραντζάκη, επισκέφθηκε σήμερα το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Μας υποδέχθηκε η κ.Ιωάννα Λυκοτσέτα, Υπεύθυνη από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για το σπίτι στην περιοχή του Φοίνικα, παρέλαβε τα δώρα των παιδιών, καθώς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν υπάρχει δυνατότητα για άμεση επαφή. Ακόμη κι έτσι είμαστε δίπλα τους, περιμένουμε την στιγμή που θα μπορέσουμε να τους φιλοξενήσουμε στο γήπεδο και όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο Βαγγέλη Μάντζαρης…

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε λίγα δώρα και να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά, που περιμένουν με αγωνία αυτές τις ημέρες, Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να μην τα θυμόμαστε μόνο τις γιορτές, αλλά όλο το χρόνο. Και εμείς και όλος ο κόσμος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Άρης – Προμηθέας 88-87

Στους ημιτελικούς της Basket League πέρασε ο Βασϊλης Τολιόπουλος. Με το εύστοχο τρίποντο τ…