Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Χάνει Ιγκοκέα ο Γκρίφιν

ΠΑΟΚ: Χάνει Ιγκοκέα ο Γκρίφιν

ΠΑΟΚ

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ιγκοκέα. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα έχει στη σύνθεση του τον Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα. Ο Άρης Λυκογιάννης επιβεβαίωσε την απουσία του Αμερικανού, ενώ αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση (29/12, 19:30).

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών και βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι ομάδες αλλά και του πώς κύλησαν τα παιχνίδια, θα ήμασταν ήδη στις 16 καλύτερες ομάδες. Γιατί οι ομάδες του ομίλου ήταν σχεδόν ισοδύναμες, προφανώς η Γαλατάσαραϊ έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά τα παιχνίδια ήταν κλειστά και βλέπετε ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική είναι ανοιχτές οι δύο θέσεις. Πάλι επιτυχία είναι αυτό που κάναμε, αλλά θα μπορούσαμε ήδη να είχαμε προκριθεί.

Θα θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι υπό διαφορετικές συνθήκες. Έχουμε να διαχειριστούμε τις γνωστές απώλειες καθώς δεν αντικαταστήσαμε τον Κάρτερ ενώ θα απουσιάσει και ο Γκρίφιν. Κυρίως όμως, όλο αυτό που συνέβη (με τα κρούσματα Covid 19) θα είναι σα να κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά καθώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εικόνα της ομάδας με μόλις τρεις προπονήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο ρυθμός θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα όπως και ο έλεγχος των ριμπάουντ. Η Ιγκοκέα είναι η καλύτερη ομάδα στο επιθετικό ριμπάουντ, μην ξεχνάμε ότι αυτό μας στοίχισε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Χάσαμε σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …