Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League ΠΑΟΚ: Ατομικό πρόγραμμα ο Γκρίφιν ενόψει Ιγκοκέα

ΠΑΟΚ: Ατομικό πρόγραμμα ο Γκρίφιν ενόψει Ιγκοκέα

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Ο «Δικέφοαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί κόντρα στην Ιγκοκέα για την τελική κατάταξη στον πέμπτο όμιλο του BCL.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Προπόνηση σε ρυθμούς Basketball Champions League

Σε ρυθμούς Basketball Champions League, έστω και με αρκετά προβλήματα, κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με την Igokea, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29/12 στις 19:30 για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα με βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής και σε ρυθμούς που μπορούν να υποστηρίξουν οι καλαθοσφαιριστές στο πλαίσιο της ενσωμάτωσής τους σε κανονικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα και ο τελευταίος παίκτης που είναι σε διαδικασία επιστροφής, ενώ ο Malcolm Griffin ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Τρίτη (28/12) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Η αποστολή της Igokea έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τρίτης (28/12) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας από τη Βοσνία στο PAOK Sports Arena. Η Igokea θα προπονηθεί και το απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…