Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος: «Τρίζει» η καρέκλα του Μπιτζάνη

Πανιώνιος: «Τρίζει» η καρέκλα του Μπιτζάνη

Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με όνειρα τη σεζόν και στόχος του ήταν η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η εξέλιξη, όμως, της φετινής σεζόν δεν είναι η αναμενόμενη και υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας. Ειδικά, μετά την τελευταία ήττα από τον Δούκα αναμένονται εξελίξεις, με το μέλλον του Γιώργου Μπιτζάνη να είναι αβέβαιο.

Πανιώνιος ύστερα από εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μετράει τέσσερις ήττες και βλέπει το Αιγάλεω και τη Μεγαρίδα να παίρνουν προβάδισμα για την άνοδο. Στον τελευταίο αγώνα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αποκαρδιωτική και ηττήθηκε από τον Δούκα με 81-72. Ο ΑΣΕΔ φέτος δεν κάνει ούτε αυτός καλή πορεία, αλλά η έλευση του Κώστα Σορώτου στον πάγκο άλλαξε την εικόνα της ομάδας και της έδωσε ένα μεγάλο διπλό στη Νέα Σμύρνη, με πρωταγωνιστές νεαρούς παίκτες!

Αυτή η ήττα εξόργισε τους διοικούντες της ομάδας και υπάρχουν σκέψεις αλλαγή προπονητή. Δεν είναι απίθανο η ομάδα της Νέας Σμύρνης να προχωρήσει άμεσα στην αλλαγή του Γιώργου Μπιτζάνη, που δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα τους Νεοσμυρνιώτες.

Παράλληλα, αναμένεται και η ενίσχυση της ομάδας. Ο Πανιώνιος, όπως και όλες οι ομάδες, έχουν δικαίωμα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που θεσπίστηκε φέτος, να κάνουν δύο προσθήκες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξετάζει παίκτες και αναμένεται και προς αυτό το κομμάτι εξελίξεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…