Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ούτε 1 ούτε 2, αλλά 6 ρεκόρ περιόδου κόντρα στο Λαύριο

Παναθηναϊκός: Ούτε 1 ούτε 2, αλλά 6 ρεκόρ περιόδου κόντρα στο Λαύριο

Παναθηναϊκός Λαύριο

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια σε ένα ιδιαίτερο σερί, αφού πέραν του ότι έκανε το 9/9 ως γηπεδούχος απέναντι στο Λαύριο, έφτασε για έβδομη συνεχόμενη φορά στην επικράτηση με «100άρα».

Μέσα από αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός σημείωσε έξι ρεκόρ περιόδου για τη Basket League.

*Οι «πράσινοι» εκτέλεσαν με μεγάλη αποτελεσματικότητα από μέση και κοντινή απόσταση, σημειώνοντας 30 εύστοχα δίποντα που αποτελούν νέο ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 29 που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

 

*Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έμεινε στα έξι λάθη ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος αφού τόσα είχαν το Λαύριο Megabolt κόντρα στη Λάρισα στην 3η και το Περιστέρι Vitbiotics κόντρα στον Απόλλωνα στην 8η αγωνιστική.

 

*Οι πρωταθλητές είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ισοφάρισαν το σχετικό ρεκόρ της σεζόν αφού τον ίδιο πλουραλισμό εμφάνισαν ο Προμηθέας και ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια τους στην 6η αγωνιστική απέναντι στον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ  αντίστοιχα.

 

*Η αναλογία 26 ασίστ/6 λάθη οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε έναν εντυπωσιακό συντελεστή 4,3 που αποτελεί και ρεκόρ περιόδου. Το προηγούμενο ήταν εκείνο του 3,5 που είχε το Λαύριο Megabolt στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Λάρισα.

 

*Ρεκόρ για τη φετινή  Basket League είναι και ο μέσος όρος 1,25 πόντων που είχαν σήμερα οι «πράσινοι» ανά κατοχή. Το προηγούμενο ήταν εκείνος των 1,23 πόντων που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα.

 

*Με τους 144 βαθμούς στο ranking, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League αφού την ίδια επίδοση είχε χθες ο Ολυμπιακός στο ματς στη Λάρισα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …