Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Μέσα ο Νέντοβιτς κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Νέντοβιτς κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα δώσει το παρόν κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Σέρβος άσος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με το Λαύριο και η συμμετοχή του κρίθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος.

Η φιλοξενούμενοι από την άλλη, θα παρουσιαστούν μόλις με 11 παίκτες. Η Μπαρτσελόνα, δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει 12άδα, καθώς είναι «χτυπημένη» από τραυματισμούς και κορονοϊό. Οι «Μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν ότι ο  Χέιζ διαγνώστηκε θετικός στον ιό της εποχής μας.

Ακόμα, από τη Μπαρτσελόνα θα λείψουν και οι Νικ Καλάθη, Κόρι Χίγκινς και Άλεξ Αμπρίνες. Τέλος, απών θα είναι και ο Μαρτίνεθ, που γύρισε τον αστράγαλό του.

Αναλυτικά οι 12άδες των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι, Μέικον, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Καββαδάς, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Ουάιτ, Νέντοβιτς, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Μπαρτσελόνα (Σαρούνας Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις, Έξουμ, Σανλί, Σμιτς, Οριόλα, Λαπροβίτολα, Κούριτς, Γιοκουμπάιτις, Μίροτιτς, Καϊσέδο, Ουμπάλ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…