Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός – Λαύριο 102-83: Νίκη με «ξέσπασμα» στο τέλος

Παναθηναϊκός – Λαύριο 102-83: Νίκη με «ξέσπασμα» στο τέλος

Παναθηναϊκός Ρος

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 102-83. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έβαλε δύσκολα στο τριφύλλι, αλλά με ένα ξέσπασμα στο φινάλε κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον Νέντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας 6,5 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο δεκαλεπτο έδωσαν έμφαση στην επίθεση με τις άμυνες τους να είναι ιδιαίτερα χαλαρές. Ο Παναθηναϊκός έβρισκε εύκολα το δρόμο προς το καλάθι, με αποτέλεσμα να σημειώσει 29 πόντους και να χτίσει διψήφια διαφορά (29-16).

Στη δεύτερη περίοδο το ρεσιτάλ σκοράρισματος συνεχίστηκε, αλλά αυτή τη φορά το Λαύριο ήταν καταιγιστικο. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι και με απολογισμό 28 πόντων κατάφερε να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του ματς (49-44).

Το τρίτο δεκαλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Το ένα καλάθι διαδεχόταν το άλλο, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα εύστοχες. Το τέλος της περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά 7 πόντων, καθώς οι πράσινοι προηγήθηκαν με 73-66.

Η εικόνα παρέμεινε ίδια μέχρι και πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο πενταλεπτο εσφιξε την άμυνα του, ήταν καταιγιστικος στην επίθεση και τελικώς πανηγύρισε τη νίκη με 102-83.

Τα δεκάλεπτα: 29-16, 49-44, 73-66, 102-83

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…