Κεντρική Διεθνή Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς νίκη εκτός συνόρων

Παναθηναϊκός: Ένας χρόνος χωρίς νίκη εκτός συνόρων

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 97 – 77, για τη 13 αγωνιστική της Euroleague. Έτσι, συμπληρώθηκε ένας ολόκληρος χρόνος από τη τελευταία φορά που οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν μία νίκη μακριά από τα ελληνικά σύνορα.

Η τελευταία φορά που νίκησε ο Παναθηναϊκός εκτός Ελλάδας ήταν στις 3 Δεκεμβρίου 2020. Ναι, σωστά διαβάσατε! Οι «πράσινοι» το βράδυ εκείνο είχαν επικρατήσει της Αρμάνι Μιλάνο, με 80 – 77. Συμπληρώνονται σήμερα (3/12) ακριβώς 12 μήνες από την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» πανηγύρισαν και χαμογέλασαν μακριά από τα ελληνικά σύνορα.

Μπορεί να επικράτησαν του Ολυμπιακού για την EuroLeague τον Φεβρουάριο του 2021 στο ΣΕΦ και να «έγραψαν» το τελευταίο τους «διπλό» (τουλάχιστον μέχρι το επόμενο) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ωστόσο,  εκτός Ελλάδας παραμένουν ακόμα με τις αναμνήσεις του «Mediolanum Forum».

Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα άκρως αρνητικό ρεκόρ στις τάξεις του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός  προσπαθεί να «πατήσει» και πάλι στα πόδια του θέλοντας να «γεμίσει» με ψυχολογία, αλλά δεν μπορεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …