Κεντρική Ψαγμένα Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου στη Μόσχα – Στο αεροπλάνο ο Παπαγιάννης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου στη Μόσχα – Στο αεροπλάνο ο Παπαγιάννης

Παπαπέτρου Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Μόσχα με μια πολύ σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ιωάννης Παπαπέτρου, δε θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Ρώσους, καθώς δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες. Ο Έλληνας φόργουορντ παραμένει στην Αθήνα και τα… πιτς.

Ο ηγέτης των «πρασίνων» δεν κατάφερε να αναρρώσει πλήρως και εγκαίρως, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να βγάλει ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, όσον αφορά τον Γιώργο Παπαγιάννη, τα νέα είναι πιο ευχάριστα. Ειδικότερα ο σέντερ του «τριφυλλιού», δεν έβγαλε ολόκληρο προπονητικό πρόγραμμα, ωστόσο ο τραυματισμός του μοιάζει να πηγαίνει αρκετά καλά.

Έτσι, θα μπει στο αεροπλάνο για Ρωσία και η συμμετοχή του στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κριθεί τελευταία στιγμή. Ο Παπαγιάννης έκανε τις δυο προηγούμενες μέρες έκανε μόνο ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο η βελτίωσή της κατάστασής του τον… στέλνει στην αποστολή της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει ουσιαστικά για ένα θαύμα χωρίς τον ηγέτη του. Το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2/12 και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…