Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Παπαπέτρου που αναρρώνει

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Παπαπέτρου που αναρρώνει

Παναθηναϊκός Euroleague

Συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ματς με το Λαύριο ο Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Ο ηγέτης των «πρασίνων» αναρρώνει από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο είναι αναγκαίο να μπει σε κανονικό πρόγραμμα σιγά σιγά.

Ίωση όμως ταλαιπωρεί και τον Οκάρο Ουάιτ. Ο φόργουορντ της ομάδας των Αθηνών, δε μπόρεσε να πάει στην προπόνηση της Δευτέρας 6/12 και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με το Λαύριο.

Από την άλλη καλά είναι τα νέα για τον Νταρίλ Μέικον. Ο γκαρντ του ΠΑΟ, έκανε τις προηγούμενες ημέρες εξαγωγή σε κάποιο δόντι του. Έτσι χρειάστηκε να απουσιάσει από την προπόνηση που έγινε την Κυριακή 5/12. Ωστόσο η κατάσταση του είναι πλήρως ελεγχόμενη και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Λαυρεωτικής στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 7/12 και θα ξεκινήσει στις 19:30. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη μετά και το θρίαμβό τους μέσα στο ΣΕΦ επί του «αιώνιου» αντιπάλου, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί και στην 9η αγωνιστική της Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …