-
Κεντρική Ειδήσεις Οργή ομάδων για το 10% στα γήπεδα, βλέπει εκπροσώπους της Super League ο Πλεύρης

Οργή ομάδων για το 10% στα γήπεδα, βλέπει εκπροσώπους της Super League ο Πλεύρης

ομάδων

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των ΠΑΕ για τα νέα μέτρα στα γήπεδα λόγω της μετάλλαξης Όμικρον. Εκπρόσωποι των ομάδων συναντούν την Πέμπτη τον υπουργό Υγείας.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr συνάντηση με εκπροσώπους των ομάδων της Super League θα έχει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 13:30 ο υπουργός Υγείας, την ώρα που τα νέα μέτρα περιορισμού θα έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζονται.

Οι ομάδες της Super League έχουν ήδη εκφράσει την κάθετη αντίθεσή τους στο μέτρο που «αδειάζει» τα γήπεδα και δίνει δυνατότητα πληρότητας μέχρι 10%. Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι σε άλλα θεάματα σε κλεισοτύς μάλιστα χώρους δεν υπάρχει αντίστοιχο μέτρο.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στο MEGA την Τρίτη ανέφερε σχετικά με το θέμα. «Καταλαβαίνω τα όσα λέγονται για τα γήπεδα σαν οπαδός κι εγώ. Σε άλλους χώρους όπως θέατρα και cinema υπήρχε εφαρμογή των μέτρων, ενώ στα γήπεδα όχι. Είναι διαφορετικός ο χαρακτήρας, έβγαζαν τη μάσκα οι οπαδοί. Στα γήπεδα επειδή υπάρχουν οι κάμερες το βλέπουμε ξεκάθαρα. Σε περίπτωση που δούμε να εφαρμόζεται το μέτρο στις επόμενες 15 ημέρες, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία στα γήπεδα με περισσότερο κόσμο. Θέλουμε όμως να βλέπουμε μάσκα. Πιλοτική η εφαρμογή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ