Κεντρική Μην το χάσεις Ομπράντοβιτς: «Ικανοποιημένος που η ομάδα έχει 9 διεθνείς»

Ομπράντοβιτς: «Ικανοποιημένος που η ομάδα έχει 9 διεθνείς»

Ομπράντοβιτς

Η Παρτιζάν στερήθηκε των υπηρεσιών εννέα παικτών οι οποίοι εκπροσώπησαν τις χώρες τους στα «παράθυρα» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2023. Αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να πείραξε τον προπονητή της ομάδας από την Σερβία Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αντίθετα ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε την ικανοποίηση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το γεγονός και θα ήθελα όλοι να είναι μέρος των εθνικών ομάδων μια μέρα. Είναι απόδειξη ότι έχουν ποιότητα», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς όταν κλήθηκε να σχολιάσει την διακοπή για τα προκριματικά, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εννέα παίκτες της εθνικής ομάδας… Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα για ένα κλαμπ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω πολλούς παίκτες που παίζουν για τις χώρες τους».

Την εθνική Σερβίας εκπροσώπησαν οι Αβράμοβιτς, Ζάγκορατς, Σμάιλαγκιτς, Τριφούνοβιτς, Κοπρίβιτσα και Ντανγκούμπιτς. Οι Γιάμ Μαντάρ και Ρόντιον Κούρουτς έπαιξαν για το Ισράηλ και την Λετονία. Τέλος ο Μουρ ενσωματώθηκε στην εθνική Αλβανίας για τα προκριματικά για το Eurobasket 2025.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Μην το χάσεις

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…