Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Η απόφαση να επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν μόνο δική μου»

Ομπράντοβιτς: «Η απόφαση να επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν μόνο δική μου»

Ομπράντοβιτς

Στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην απόφαση του να πάει στην Παρτιζάν, αποθέωσε τους έμπειρους καλαθοσφαιριστές Στέφ Κάρι και Νίκολα Γιόκιτς και έπειτα αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώτος προπονητής που εφάρμοσε το σύστημα των Νάγκετς.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για την απόφαση του να αναλάβει την Παρτιζάν: «Δεν μου ασκήθηκε πίεση και η απόφαση να επιστρέψω στην Παρτιζάν ήταν μόνο δική μου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάνει τίποτα. Είμαι μόνο δικός μου. Έχω χρόνια πίσω μου στα οποία δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από κανέναν, γιατί δεν το είχα ανάγκη, έκανα τα πάντα στη ζωή μου, μην ανήκοντας σε κανέναν».

Για τον Κάρι: «Ο Άλεν (σ.σ. Σμάϊλαγκιτς) έπαιξε δυο χρόνια στους Ουόριορς. Σε αυτή τη διετία, πήγε για προπόνηση νωρίτερα από τον Κάρι μόνο μια φορά! Μόνο μία… Εκείνη τη φορά, λοιπόν ο Κάρι είπε στον Σμάϊλαγκιτς: “Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά! Ποτέ”! Την επόμενη μέρα ο Άλεν πήγε για προπόνηση στις 7 το πρωί και ο Κάρι ήταν ήδη εκεί! Γι’ αυτό ακριβώς είναι ο κορυφαίος σουτέρ στον κόσμο»!

Για τον Γιόκιτς: «Ο προπονητής του Μάικ Μαλόουν συχνά υποτιμάται. Είναι ένας άνθρωπος που αναγνώρισε αυτό που οι περισσότεροι από εμάς δεν είδαμε, ό,τι ο Γιόκιτς μπορεί να πασάρει την μπάλα, να είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση. Του έδωσε μια εμπιστοσύνη που μάλλον δεν θα είχε λάβει πουθενά αλλού. Και ο Νικόλα είναι μια ιδιοφυΐα. Ήταν ο καλύτερος πασέρ στο NBA και το δούλεψε και βελτιώθηκε κι άλλο. Έτσι τώρα οι υψηλοί παίκτες έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν τις ικανότητές τους, έχουν βγει από το καλούπι τους. Επιτρέψτε μου να σας πω, υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε τέτοιες ιδέες στη Γιουγκοσλαβία, πριν από πολύ καιρό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …