Κεντρική Διεθνή Eurocup Ολυμπιακός: Υπέρβαση και πρώτη θέση κόντρα στη Ναντέζντα

Ολυμπιακός: Υπέρβαση και πρώτη θέση κόντρα στη Ναντέζντα

Ολυμπιακός

Την πρωτοπόρο του ομίλου Ναντέζντα  αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός  στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Eurocup η ομάδα μπάσκετ γυναικών υποδέχεται τη ρώσικη ομάδα με στόχο την πρώτη θέση.

Oι «ερυθρόλευκες» έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική, με το διπλό στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Σήμερα χρειάζονται μια υπέρβαση, δηλαδή νίκη με 19 πόντους διαφορά για να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον πιο ισχυρό και με μεγαλύτερο μπάτζετ αντίπαλο.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός με απλή νίκη θα φτάσει στο ίδιο ρεκόρ, 5-1 με τη ρώσικη ομάδα. Ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, θα προκύψει και ο αντίπαλος τον οποίο θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκες» στους νοκ άουτ αγώνες της φάσης των «32».

Για τον αγώνα ο Μάρτινς Ζίμπαρτς σχολίασε: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον συνηθισμένο τρόπο. Αναλύουμε προσεκτικά τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε από το επόμενο. Ο αντίπαλός μας άλλαξε για δεύτερη φορά προπονητή. Επομένως θα υπάρξουν τακτικές αλλαγές στο τρόπο παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Με τη σειρά της η Κριστίν Βίτολα δήλωσε: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Eurocup. Παρότι έχουμε εξασφαλίσει ότι θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε για κάθε ματς. Σίγουρα γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε στη Ρωσία. Επομένως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το δείξουμε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…