Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Για το δεύτερο «διπλό» στο Καζάν

Ολυμπιακός: Για το δεύτερο «διπλό» στο Καζάν

Καζάν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ούνικς Καζάν για την 13η αγωνιστική της Εuroleague. Η αναμέτρηση είναι  προγραμματισμένη για τις 18:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει την τρίτη σερί νίκη της στη διοργάνωση και το δεύτερο σερί «διπλό». Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και στη συνέχεια πήραν το ροζ φύλλο αγώνα στο Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ρώσικη ομάδα με πλήρες ρόστερ. Όλοι οι παίκτες των Πειραιωτών είναι διαθέσιμοι.

Το κακό για τους ερυθρόλευκους είναι πως τη δεδομένη στιγμή η Ούνικς Καζάν είναι αρκετά φορμαρισμένη. Σε αυτό απάντησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε σχετικά  με σταθερά ανοδική πορεία της Ούνικς και αν αυτή οφείλεται και στην υπομονή που έδειξαν άπαντες στην ομάδα, τόνισε: «Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό. Οι αντίπαλοί μας έχουν καλό προπονητή, έχουν πολύ καλό υλικό, έχουν ταλαντούχους παίκτες και έκαναν και μια δύο προσθήκες καλές. Οπότε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχει αρκετούς Αμερικανούς και δεν είναι τυχαία η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…