Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Οι Αρχάνες έγιναν το «σπίτι» του «Her World, Her Rules»

Οι Αρχάνες έγιναν το «σπίτι» του «Her World, Her Rules»

3002E9E8 1416 4B91 9FAF 69FF87B5099D jpeg

Στο δεύτερο Δημοτικό Σχολείο στις Αρχάνες στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα της FIBA, «Her World, Her Rules» το οποίο πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της ΕΟΚ και έχει ως σκοπό να φέρει τα κορίτσια πιο κοντά στην καλαθοσφαίριση.

Συνολικά 52 κορίτσια γνώρισαν το άθλημα καλύτερα, έπαιξαν και διασκέδασαν μαθαίνοντας. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» με την συμμετοχή 57 αγοριών.

Συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Πετράκης Μιχάλης, Σιαμαντούρα Γιασεμή, οι προπονητές Κανιτάκη Αιμιλία Τούσας Θωμάς και ακόμη οι Κανάκης Μιχάλης, Γενικός Γραμματέας ΕΚΑΣΚ, Λαπίδης Αντώνιος, Εκπρόσωπος ΕΚΑΣΚ. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθύντή του 2ου Δ.Σ. Αρχανών, Παραδεισανού Κωνσταντίνου.

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν, η πρώην αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Δήμητρα Καλέντζου και ο συντονιστής του προγράμματος Θωμάς Χαρμπαλής.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

Η Ε.Ο.Κ. ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων, Κοκοσάλη Εμμανουήλ, τους Διευθυντές και τους άλλους εκπαιδευτικούς των Σχολείων αυτών για την υποδοχή και την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν, καθώς και την Πρόεδρο ΚΕΔΑΑ Δ. Αρχανών-Αστερουσίων Γιαννιδάκη Χρυσούλα και την εθελοντική ομάδα διάσωσης «Φίλιος Ζευς».

Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…