Κεντρική Διεθνή Ο Τρινκιέρι που σέβεται τον Ολυμπιακό

Ο Τρινκιέρι που σέβεται τον Ολυμπιακό

Τρινκιέρι

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Εuroleague, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Αντρέι Τρινκιέρι ξέρει πως η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή. Μη ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έχουν το απόλυτο, με 7/7 νίκες στην έδρας τους.

Η Μπάγερν μετράει τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες της στη regular season και ο Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε όσον αφορά τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο (15/12, 21:30). Με ιδιαίτερο σεβασμό αναφέρθηκε ο Ιταλός τεχνικός στην ελληνική ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Euroleague. Γίνεται καλή δουλειά από τον κόουτς Μπαρτζώκα, έρχονται πάντα καλά προετοιμασμένοι στα παιχνίδια τους, έχουν βαθύ ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες και παρουσιάζουν τρομερή συνέπεια και στις δυο πλευρές του παρκέ. Επομένως, πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μια απίστευτη πρόκληση μπροστά μας. Για να επιβιώσουμε σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο σε επίθεση και άμυνα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…