Κεντρική Γυναίκες «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα»

«Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα»

keramidas 2

Δέχθηκε σπουδαία πρόταση. Η ομάδα, την οποία υπηρέτησε πέρυσι, τον φώναξε εσπευσμένα. Ταυτόχρονα άνοιξε (ξανά) την πόρτα της ουγγρικής αγοράς, που είναι πάντα σημαντική για το γυναικείο μπάσκετ. Και; «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα» είπε κι αρνήθηκε. Ο Κώστας Κεραμιδάς έκανε αυτό, που δεν θα περίμενε κανείς…

Η Τσεκλέν θέλησε αυτή τη σεζόν να κατεβάσει το μπάτζετ, γι’ αυτό και δεν επεκτάθηκε η συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό. Ενίοτε το… φθηνό είναι ακριβό κι η πορεία της από το κακό στο χειρότερο. Είδαν ότι δεν πάει άλλο και πήγαν σε… δοκιμασμένη λύση. Έκαναν πρόταση στον Κώστα Κεραμιδά, με περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει στην Ελλάδα.

Αυτό, όμως, ήταν το λιγότερο. Το να ανοίξει η αγορά της Ουγγαρίας ήταν πιο σημαντικό. Η λογική έλεγε πως ο κόουτς Κεραμιδάς θα αποδέχονταν με χαρά την πρόταση. Μόνο που το συναίσθημα κυριάρχησε της λογικής. Ο τρόπος με τον οποίο τον έχει αγκαλιάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, το μέγεθος της ομάδας, η εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του παίκτριες, αλλά κυρίως κάποιοι παράγοντες, με τους οποίους έχει «δεθεί», τον έκαναν να πάρει την απόφαση που κανείς δεν περίμενε.

Αρνήθηκε την πρόταση της Τσεκλέν, μένει στον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει. «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα» ήταν το μήνυμα, γνωρίζοντας πως ευκαιρίες όπως αυτή δεν σου χτυπούν κάθε μέρα την πόρτα. Είπαμε όμως. Το συναίσθημα κυριαρχεί της λογικής. Κι όταν συμβαίνει αυτό, κάτι ωραίο προκύπτει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…