Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Μαυροειδής στη λίστα των «900άρηδων» στα αμυντικά ριμπάουντ

Ο Μαυροειδής στη λίστα των «900άρηδων» στα αμυντικά ριμπάουντ

Μαυροειδής

Ένα αμυντικό ριμπάουντ ήταν αρκετό για τον Δημήτρη Μαυροειδή για να τον βάλει σε μία μικρή λίστα παικτών. Έγινε ο 25ος στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τα 900.

Με αυτό το αμυντικό ριμπάουντ, ο Μαυροειδής μπήκε στην πρώτη 10άδα της σχετικής λίστας της ΑΕΚ. Έφτασε στη 10ή θέση τον Νίκο Ζήση έχοντας αμφότεροι από 304, ενώ προσπέρασε τον Δημήτρη Ποδαρά που είχε 303 στην πενταετία 1992-97.

Παράλληλα ο πολύπειρος σέντερ έχοντας 2/2 βολές, έγινε ο 7ος στην ιστορία της ΑΕΚ σε εύστοχα σουτ δύο πόντων στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 268 και ξεπέρασε τον Άντριου Μπετς που είχε 267 στην τριετία 2000-03.

Ακόμη για την ΑΕΚ…

*Ο Νίκος Παππάς «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ της Stoiximan Basket League. Με τους 16 πόντους που είχε στο Ιβανώφειο έφτασε τους 2.486 και προσπέρασε τον Γιάννη Γιαννούλη (2.481) για να βρεθεί στην 47η θέση.

*Ο Δημήτρης Φλιώνης έκανε ένα καλό παιχνίδι με 10 πόντους, επτά ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Με τα επτά ριμπάουντ του έμεινε ένα μακριά από το ρεκόρ καριέρας του και έχοντας πέντε στην άμυνα, ξεπέρασε τα 200 σε 137 αγώνες στη Stoiximan Basket League.

*Ο Ίαν Χάμερ έκανε το πιο παραγωγικό, επιθετικά, παιχνίδι του στο Πρωτάθλημα έχοντας 18 πόντους, δύο περισσότερους από εκείνους που είχε κόντρα στον Κολοσσό H Hotels και το Λαύριο Megabolt.

*Σε ομαδικό επίπεδο, η ΑΕΚ έμεινε για πρώτη φορά φέτος χωρίς τάπα σημειώνοντας παράλληλα την έβδομη μηδενική επίδοση στη σεζόν.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…