Κεντρική Basket League Άρης Ο Άρης σε τουρνουά επιπέδου Euroleague!

Ο Άρης σε τουρνουά επιπέδου Euroleague!

Ο Άρης δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής, κάτι που αν μη τι άλλο φαίνεται -και- από την συμμετοχή του “ARIS “Elite Basketball Program” σε κορυφαίο τουρνουά που θα γίνει στην Ιταλία. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α.Σ.:

“Σε τουρνουά επιπέδου Euroleague θα πάρει μέρος το ARIS Elite Basketball Program, από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην Ιταλία, με τη συμμετοχή των ΑΡΗ, Παναθηναϊκού, Stella Azzura, Virtus Bologna, Olimpia Milano και Eurobasket Roma.

Σημαντικό ρόλο τη διοργάνωση του τουρνουά έπαιξε ο τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ, Θόδωρος Αστεριάδης, με την επίσκεψή του στη Ρώμη και τις εγκαταστάσεις της διάσημης Ακαδημίας Μπάσκετ, Stella Azzurra.

Θα διεξαχθούν ταυτόχρονα δύο τουρνουά για παίκτες γεννημένους το 2006 (U16) και 2007-8 (U15), από 27 έως 30 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Stella Azzura, στη Ρώμη. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, δείγμα της διάθεσης, της οργάνωσης και της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία μας.

Η παιδική ομάδα (U16), μετά την επιστροφή της από τη Ρώμη, θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα, στην Πατρα, 3-5/01 με αντιπάλους τους Δούκα, Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Προμηθέα.

Η εφηβική ομάδα μας θα συνεχίσει τους αγώνες στο τουρνουά Rising Stars της ΕΟΚ στην Αθήνα, στις 4-5 Ιανουαρίου”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Πειστική η νίκη μας, είδαμε ως τελικό το παιχνίδι»

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο στοιχείο της άμυνας που είχε ο Άρης κ…